Tisk

UV tisk

UV LED tehnologija je digitalni tisk neposredno na površino artikla. Zaradi posebne tehnologije so odtisi obstojni brez dodatne toplotne obdelave. Tehnika digitalnega tiska se lahko uporablja na kovinskih, lesenih, plastičnih in steklenih artiklih.

Kapljična nalepka

Logotipi so natisnjeni na nalepki in prevlečeni z dvokomponentno smolo. Tako obdelana površina je prožna in daje tridimenzionalen videz. Kapljične nalepke se lahko proizvajajo v različnih oblikah in dimenzijah ter so odporne proti UV žarkom.

Tampo tisk

Tampo tisk tehnika se uporablja za tisk logotipa na plastiko, kovino, les in artiklov iz papirja. Tehnologija tampotiska omogoča tisk tudi na ukrivljene površine artiklov.

Sito tisk

Sito tisk je metoda tiska logotipa na tekstil, plastične in papirne artikle ter druge artikle z ravno površino. Barva se neposredno nanese na artikel preko sita.

Sublimacijski tisk

Sublimacijski tisk se izvede samo za artikle, ki so primerni za to vrsto tiska. Logotipi natisnjeni s sublimacijo so visoke ločljivosti, svetle in živahne barvne.

Preslikači

Preslikači so primerni za prenos logotipa na artikle, ki zaradi svoje velikosti ali oblike niso primerni za drugo vrsto tiska. Logotip se natisne na transferno folijo, ki se jo nato pri ustrezni temperaturi prenese na artikel. Tovrstni tisk je primeren za artikle, ki pri vzdrževanju niso podvrženi temperaturi nad 40° C.

Laserska gravura

Laserska gravura omogoča izvedbo logotipa na artikle iz kovine, lesa, stekla, usnja, keramike in kamna. Pri laserski gravuri se doseže izredno natančnost in čitljivost znakov in teksta manjših dimenzij.

Vezenje

Vezenje logotipa je primerno za označevanje na artikle iz tekstila: čepice, majice, jakne, uniforme, vrečke, brisače, torbe…

Vas zanima več o tisku na promocijske produkte?

Tisk uredimo za večje in manjše količine, glede na tip produkta, želen motiv tiska in izbrano količino pa vam bomo svetovali najbolj smiselno tehniko tiska.

X